Als... de film

Een middelbare schoolklas gaat op kamp en ontmoet in een bos een wat zonderlinge jongen. Hij blijkt samen met zijn moeder in een afgelegen huisje te wonen. Waarom leven zij zo afgezonderd?

Cast

Laurian Serno, Lavita Werner, Jurre Pronk, May Sommer, Merle Hendriks, Jay Pothof, Anne Fleur Lausberg, Amelie Buckow, Vera Peetoom, Morena Brouwers, Thijs Frankfort,Claire Schuyffel, Thiago Klijnsma, Febe Kraan, Fatima Khanfourd, Carin Baars, e.a.

Info

Geregisseerd door:
Hans Pronk

Geschreven door:
Kevin Jansen & Hans Pronk

Geproduceerd door:
Glenn Abbink & Hans PronkDe opnames van Als… de film zijn onlangs afgerond. De film wordt geregisseerd door Hans Pronk en de opnames vonden plaats in Vught, Oss en Hoog Soeren. Pronk schreef het scenario samen met de 17 jarige Kevin Jansen. Het thema is pesten: wat kunnen de gevolgen zijn op latere leeftijd als je vroeger gepest bent? Dit onderwerp hebben de makers gegoten in de vorm van een spannende jeugdfilm.


Blog Ans van Beerendonk (Catering)

22 april was het dan zover, de opnames voor de film Als… gingen van start. Natuurlijk was ik de week daarvoor al druk bezig geweest met het menu en de boodschappen.

Lees meer

Blog Vera Peetoom (Anika)

De telefoon gaat en je hoort dat je uitgekozen bent om mee te spelen in de film. Je weet niet wat je moet zeggen en bent ongelofelijk blij. Dan begin je aan dit geweldige avontuur.

Lees meer

Blog Piet en Anne-marie (locatiehouders)

Hans Pronk had een jaar of wat geleden gevraagd of hij voor een film wat opnamen mocht maken in en rond ons huis. Nou, dat hebben we geweten!

Lees meer

Blog Robert Serno (ouder)

Als ouder moet je er wat voor over hebben: je kind speelt in de film!

Lees meer

Blog Laurian Serno (acteur Ferron)

Als ik in de auto zat met Vera had ik er elke keer weer veel zin in, er was geen dag waarbij ik het niet leuk vond om op te nemen. Als we aankwamen op de set was het vaak heel druk en was iedereen bezig met zijn eigen dingetjes. Dan heb je je eigen routine: eerst even melden dat je er bent, omkleden, visagie, nog een kleding check, daarna een doorloop en uiteindelijk gaan we draaien.

Lees meer

 Social media