Blog Vera Peetoom (Anika)

De telefoon gaat en je hoort dat je uitgekozen bent om mee te spelen in de film. Je weet niet wat je moet zeggen en bent ongelofelijk blij. Dan begin je aan dit geweldige avontuur.

Je begint met de repetities en na lange tijd ga je de film opnemen. De repetities waren erg mooie leermomenten en je ziet aan iedereen dat je erg groeit tijdens dit proces. Met zijn allen leer je ontzettend veel en aan het einde ben je onwijs veel gegroeid. Je leert elkaar steeds beter kennen en je leert ook je eigen personage en de personages van de andere acteurs steeds beter kennen.Het geweldige aan deze film is dat we erg bezig zijn met het thema pesten. Je gaat steeds meer inzien wat voor gevolgen dit heeft. In deze film worden vooral vriendschap en pesten naar voren gebracht. Het is geweldig om met deze cast en crew gewerkt te hebben. Alle mensen zijn stuk voor stuk bezig met iets waarin hun passie ligt. Of het nu met acteren, regie of techniek is,  we zijn allemaal met iets bezig, waarin onze passie naar voren komt.

Ik ben ongelofelijk dankbaar voor dit geweldige avontuur, voor alle mensen waarmee ik heb mogen samenwerken, de vriendschappen die ik heb gesloten. Het is onbeschrijfelijk hoeveel passie er in deze film is gestoken. Door deze film heb ik zelf erg veel geleerd en nogmaals, ik ben ongelofelijk dankbaar voor deze leerzame en zeer mooie tijd.    

Vera Peetoom